Aira, 21 | Degree student
| entahlah, tapi degil gila | 
| email: airathegreat@gmail.com |


So lose no heart, nor fall into despair, for you will be superior if you are true in faith [3:137]
[+] Follow

Posted on: Saturday, April 12, 2014 @ 3:15 AM | 0 comment(s)
antara perempuan paling sayang.


Aku : aaaaaa, look at the baby! Nak baby......
P     : haaa, tu lah dia engko ni, orang ajak nikah hujung tahun depan kemain ko tak nak.
Aku : haih, sebab yang aku nak belum nak aku.
P      : sometimes, the one you love isn't the one for you, y'know?
Aku : aku nak nama anak aku, Milan.
P      : Aira, aku serious ni.
Aku : aku pun. Aku pilih untuk go with the flow. Kalau ada untuk aku, adalah, kalau tak               ada, aku nangis je lah, hahaha. Alah, kalau aku kecewa, sedih, rabak, rosak, koyak sekalipun, kau               kan ada.
P      : ei, gelilah pukimak.













p/s: P itu Perempuan, Paling sayang, Paling Pukimak juga kadang kadang.

Back to top


Copyright ©. Layout by SekarYoshioka. Header : Pixiv and edited by SekarYoshioka. Please view it with Google Chrome 1024*768. All rights reserved.